2016 - del 1

JANUARI
Året började med renovering i lokalen. Senare mot Formex och en massa fina inköp. Mattias fyllde 22år och det firades med kladdkaka och presenter. 
 
 
 
FEBRUARI
Ännu mer förberedelser i butiken, min födelsedag som jag typ glömde bort eftersom invigningen var någon dag efter det, dock kom mamma med en "födelsedags-donut". Allt jag kunde tänka på var att jag ville ju få till det perfekt. Stack ner till Göteborg en sväng, följde med pappa när har skulle jobba. Gick runt och strosade helt för mig själv. Så himla värt!
 
 
MARS
Tänk att en sån liten mysegris kan ge en så mycket kärlek. I slutet av mars åkte vi ner till Jönköping till någon bilmässa i Elmia. Mattias fick det i julklapp/födesledagspresent. Vidare mot Göteborg för 2 nätters mys. Så jädrans fin stad ♥ Fick även för mig att baka sockerbullar efter att ha kollat på Roy i rutan.Väldigt smarrigt!
 
 
 
APRIL
Började odla lite smått i mars och nu började fröna få fart! Fick deltid på Hemköp inne i stan. Roddade om en massa i lägenheten, mycket saker på liten yta. 
 
 
 
MAJ
Första kvällarna sittandes ute och äta middag. Vi målade om fasaden på lokalen. Herregud, vilken skillnad alltså. Hände inte så mycket mer här, jobbade en massa extrapass och myste ner i soffan resten av tiden. 
 
 
 
JUNI
Många kvällar på ballkongen, bröllop och midsommar = SOMMAR!!! Behöver jag gå in närmare på dessa 3 ord? Nää tror inte det va. Glömde nästan, lyssnade om Josefin & Vanja poddisarna ända från början. Inspiration till max ♥
 
0 kommentarer