magiskt

Äntligen har vi kommit iordning! Så jädrans nöjd alltså. Marmorbordet kommer idag och det saknas några tavlor på väggarna men sen är vardagsrummet komplett. Fler bilder kommer senare med andra ord :)
matta & ljusstake   ellos     soffa & fluffkudde  mio     bord   second hand     sammetskudde   h&m
ljuslyktor hallon   orrefors     ljuslykta   skultuna

mysonsdag

 
Har suttit hela dagen framför dataskärmen med bokföring. Så nu blir det något serieavsnitt innan jag dejtar sängen. Hoppas ni haft en fin höstig onsdag!

vardagsrummet

Moodboard till vårt nya vardagsrum!
 
Om mindre än en vecka kommer vi flytta och inspirationen flödar ju till 1000! Soffan har vi sen innan, mattan kom igår, ljusstakarna i förra veckan, kuddarna och soffbordet kommer om någon vecka. Jag är så taggad. Får göra i princip vad jag vill då Mattias inte riktigt har detta intresse, hehe. Kommer bli så attans fint!
 
ekollonvas svenskt tenn   soffa & fluffkudde mio   sammetskudde h&m   matta & ljusstake ellos  
djurljsstake indiska   soffbord furniturebox

höst

 
Inspirationen flödar och nu finns det äntligen mer tid för mig att fortsätta med bloggen. Butiken och webshopen växer vilket är superkul! Otroligt att en dröm kan bli verklighet, det trodde jag inte för några år sedan ska jag säga. Jag har haft det så tufft på alla möjliga plan genom åren och nu jävlar är det min tur, haha! På vägen har jag haft många nära och kära vid min sida, evigt tacksam! 
 
Men nu kör vi!! P.S. Lyssna på Josefin & Vanjas podd och bli inspirerad du med!