josefin & vanja

Lyssnar på bästa poddisen -> Josefin & Vanja
 
Grattis till ett år! Superduper pepp varje vecka. Har börjat lyssna om från början och känner att jag kan övervinna allt. Så himla härligt! Till det blev det vattenmelon och en massa anteckningar. Visst är min flamingopenna alldeles underbar? Minns inte exakt vart jag köpt den men den kommer från danska märket Rice, googla vetja! 

to the moon and back

ÖRHÄNGEN MÅNE   & other stories
Jag har gått och kärat ner mig i månar, stjärnor, kaktusar, ananasar, vattenmeloner, flamingos och dessa fina blixtar! Hur snygga?! Tips är att kolla H&M och Etzy.com för billigare varianter. Ett måste är iallafall att ta fler hål i öronen. Har tänkt på det otroligt länge nu och det känns ju helt rätt. 
 
HALSBAND MÅNE   & other stories     FLAMINGOS   lockhart living & design     DREAM BIG   cu jewellery by josefin dahlberg     BLIXTAR   linda fallenius design     ANANAS STUDS   h&m     ARMBAND MÅNE   & other stories

sommar

 
Efter jobbet hamnade jag på balkongen med inspirationsboxen. Där lägger jag allt jag inspireras av från tidningar. Härliga svenska sommar! Att man kan sitta ute och njuta såhär är ju ren lycka för själen. Nu sitter jag med anteckningsblocket och kalender och försöker planera bloggandet. Jag hoppas att jag ska kunna åstadkomma ett par inlägg per dag iallafall. 
 

bröllop

För några veckor sen så var vi på bröllop då Mattias kusin Malin gifte sig med sin Robin. Fick till några fina bilder, här har ni några av dom. Tyckte det var superkul att vara där och föreviga dom! Filmade även vigseln och grät så mycket för det var så fint. Har inte varit på bröllop sen jag var typ 6 och då var jag brudtärna. Hur som helst så var hela dagen ett minne för livet även för mig. Det var verkligen så fint ♥