josefin & vanja

Lyssnar på bästa poddisen -> Josefin & Vanja
 
Grattis till ett år! Superduper pepp varje vecka. Har börjat lyssna om från början och känner att jag kan övervinna allt. Så himla härligt! Till det blev det vattenmelon och en massa anteckningar. Visst är min flamingopenna alldeles underbar? Minns inte exakt vart jag köpt den men den kommer från danska märket Rice, googla vetja! 
1 kommentar

to the moon and back

ÖRHÄNGEN MÅNE   & other stories
Jag har gått och kärat ner mig i månar, stjärnor, kaktusar, ananasar, vattenmeloner, flamingos och dessa fina blixtar! Hur snygga?! Tips är att kolla H&M och Etzy.com för billigare varianter. Ett måste är iallafall att ta fler hål i öronen. Har tänkt på det otroligt länge nu och det känns ju helt rätt. 
 
HALSBAND MÅNE   & other stories     FLAMINGOS   lockhart living & design     DREAM BIG   cu jewellery by josefin dahlberg     BLIXTAR   linda fallenius design     ANANAS STUDS   h&m     ARMBAND MÅNE   & other stories
0 kommentarer

sommar

 
Efter jobbet hamnade jag på balkongen med inspirationsboxen. Där lägger jag allt jag inspireras av från tidningar. Härliga svenska sommar! Att man kan sitta ute och njuta såhär är ju ren lycka för själen. Nu sitter jag med anteckningsblocket och kalender och försöker planera bloggandet. Jag hoppas att jag ska kunna åstadkomma ett par inlägg per dag iallafall. 
 
0 kommentarer