favoriter

Några favoriter just nu! Fick syn på denna tshirt från H&M härom dagen så det blev till att klicka hem den direkt då den fullständigt skrek ELIN!!! Hehe... 149 pix gick den på - fynd! Halsbanden är två storfavoriter varje dag året om. Peace från Lockhart Living & Design och initialhalsbandet från Jane Kønig. Boken hittade jag på bokrean i februari/mars och jag sitter ju endast och kollar på Linda Lomelinos's sjukt fina bilder. Men förhoppningsvis blir det en och annan glass i sommar. 
 

insta tips

JOSEFIN DAHLBERG // @josefinsoso 
Alltså denna brutta, you guys! Hennes flöde kan man alltid kolla igenom och få lika mycket inspiration varje gång. Färska snittblommor i mängder, vardagsbilder och tips! Samt podden hon kör varje vecka tillsammans med Vanja // @vanja_wikstrom
 
HANNA MW // @hannamw
Minns inte hur jag hittade Hanna. Har följt henne sen jag skaffade Instagram. Det är en väldigt skön och härlig mix av allt. Sjukt snygga färgstarka bilder samt en massa vardagsinspiration!
 
TILDA BJÄRSMYR // @tildabjarsmyr
Rent av ett snyggt bildmagasin, så grymt professionella fotografier. Lyxkänsla!

interior wanties

STOL   ellos     LJUSLYKTA   hemtex   VYKORT   lagerhaus     KUDDFODRAL PRICKAR   ellos     KUDDFODRAL FLUFF   hemtex
 
Alltså vad mycket fint det finns i webshoparna nu! Stolen är ju to die for liksom. Diamanten har jag sen innan och är verkligen superfin. Lite vardagspepp med vykort från Lagerhaus, har några andra varianter hemma som är sjukt fina. Det prickiga fodralet har jag beställt hem tillsammans med några andra godbitar. 

sunday mood

 
Mitt skrivbord idag. Jag älskar verkligen färgen i dessa nejlikor, hur fina? Ett kul sätt att piffa upp vardagen. Har fått en hel del gjort som stod på schemat idag. Sen har jag börjat fundera lite på att tatuera mig, letat efter inspiration som jag tycker symboliserar det jag vill förmedla. Liten och nätt ska den vara. Får se hur det blir, kanske närmare hösten. Ni får ha en fortsatt fin söndag ♥