formex januari 2016

Äntligen var det Formex och äntligen kunde jag verkligen kolla mer noggrant på vad jag vill ha för sortiment i butiken. Tidigare mässor har jag bara kollat på de varumärken jag redan haft. Rifle Paper Co. har varit en favorit sedan läänge och det var bland den första montern jag besökte. Först ut är dessa fina kort samt några posters i A3 med städer som bland annat New York, Paris och London. Kolla in deras hemsida för inspiration! 
 
 
När tankarna på en fysisk butik var det enda jag hade i huvudet så började fundera på hur jag ville göra med sortimentet. Jag ville ju utöka det men med vilka produkter och varumärken? Började dela in allt i kategorier - till slut så blev det några fler som till exempel en liten baby-hörna, smycken och ätbart. Till babyhörnan vill jag erbjuda påslakan i ekologisk bomull och då hittade jag Jessica's fina jerseylakan. Supertrevligt att träffa henne i på mässan och känna på lakanen! Littleheart's påslakan, filtar och badcapes är något ni kommer hitta på webshopen och i butiken på invigningen den 25 februari. 
 
Om jag fortsätter på baby-temat så ville jag även ha Jellycat i sortimentet. Supermysiga gossedjur, snuttefilt, skallra och en speldosa blev det.
 
Sist ut för detta inlägg är dessa fina smycken från Orelia. Litet urval av inköpet.
 

födelsedag

Älsklingen fyllde 22 i förra veckan och det firades med kladdkaka och filmmys. Av mig fick han biljetter till en bilmässa i Jönköping. Så vi åker ner på påskafton, sen väntar 2 nätter på hotell i Göteborg. Det kommer bli så mysigt. 

Öppnar fysisk butik!

Jag kommer öppna en butik! Efter lång tystnad här på bloggen tyckte jag det var dags att berätta en hemlis. Det kommer bli superspännande verkligen. Tredje dagen på Formex och massa nya inköp från fina leverantörer är gjorda och fler blir det. I samband med butiksöppningen så kommer såklart sortimentet att breddas på webbshopen - smycken, ätbart, hudvård och fler inredningsdetaljer samt ett mindre barnsortiment mest för baby med bl.a. påslakan i ekologisk bomull, gossedjur, snuttisar och handgjorda mössor & babynest. Det har varit en bergochdalbana de senaste månaderna men nu är det äntligen igång! Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer av i webshopen och såklart i butiken ♥
 
 
butik - formex - inköp - invigning - webshop - öppna butik

about me

OM MIG
Jag som driver denna blogg heter Elin Andersson. Jag är 22 år och uppvuxen på Färingsö, en bit utanför Stockholm. Jag läste Sam Ekonomi på gymnasiet där jag tog studenten 2013. Inredning, resor och fotografering är det jag brinner för. Samtidigt som jag älskar att vara kreativ.
 
Ett namn som dyker upp då och då i bloggen är Mattias. Han är min pojkvän sedan 30 september 2009 och vi har gått igenom mycket tillsammans. På Mallorca juni 2014 frågade han mig om jag ville bli hans för evigt♥ Han är det bästa som hänt mig, min andra halva, min prins, mitt allt. Mitt liv kretsar mycket kring fästman, vänner, bloggen, fotografi och samt min butik. Jag älskar sommaren, solbränd hy och mysiga kvällar med massa tända ljus.
 
LOCKHART LIVING & DESIGN
Hösten 2014 registrerade jag företag och senare i januari 2015 öppnade jag en webshop där jag säljer inredningsdetaljer. Ett år senare 25 februari 2016 öppnade jag en fysisk butik ute på Färingsö. Går gärna in på hemsidan för att läsa mer om hur du hittar till butiken samt öppettider! [WEBSHOPEN]
 
LAYOUT OCH DESIGN
Blogglayout, header och kodning har jag gjort själv. Jag använder mig av Photoshop CS5 Extended där jag skapar mina collage och redigerar mina bilder. 

KAMERAUTRUSTNING OCH FOTOGRAFI
Jag fotar alltid mina bilder själv om inget annat uppges. Alla foton i bloggen är tagna med min systemkamera, Canon EOS 550D (eller min iPhone 5). Till den har jag standardobjektivet som följer med: EF-S 18-55mm, och ett Telezoom/Macroobjektiv: Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro. Mitt nästa köp är ett Canon EF 50mm f/1.4 USM objektiv. 

Jag hoppas att detta gav en lite tydligare bild av mig, men om det är något ni undrar över, vare sig det gäller mig, bloggen eller något annat kan ni kontakta mig via mail (elin.andersson94@hotmail.com). Jag svarar även på alla kommentarer!