årsresumé 2016

Kände att en "boss" mugg var på sin plats på skrivbordet. Rosorna fick jag av mamma på julafton och har slagit ut så fint. Handkrämer och ljus ser ni är något som dominerar ena sidan av bordet. Sitter i skrivande stund här och planerar massa inför 2017! Tyvärr var inte 2016 riktigt mitt år så som jag hade tänkt mig. Men nedan kan ni se en liten årsresumé samt mina mål och tankar kring 2017.
 
 
Årsresumé 2016
 
ÖPPNAT EN INREDNINGSBUTIK kan jag skriva upp på min CV. Snart 1 års jubileum dessutom! The location för butiken var inte den ultimata som vi trott men under början på 2017 kommer det hända grejer. Kommer möblera om, rea ut en massa fina varor för att få mer plats för vårnyheterna! To be continued...
 
FLYTTAT TILL STÖRRE LYA! Borde få ett eget inlägg över min lycka. Så trångt och litet vi bodde på 2 pers plus ALLA våra (mest mina) saker. Ni vet de där man börjar köpa på sig inför flytta hemifrån, jo jag hade några flyttkartonger som vi slogs med, haha. Nu får nästan allt plats i lägenheten och resten är undanskyfflat i förrådet. 
 
Mål under 2017
 
★ INREDARE & HOMESTYLIST börjar jag plugga nu i slutet på januari. Behöver jag ens säga hur glad och lycklig jag verkligen är över detta? Vill såklart på något sätt kombinera det med butiken och webshopen. Det bästa är att det är på distans, plugga i egen takt med 3 träffar/kurser och jag är klar i mars 2018. Det ska bli så himla jäkla bananas roligt! Detta är något jag drömt om lääänge men då har det varit en fråga om pengar då kursen inte är gratis, om man säger så. Dock har jag inte mer pengar nu än jag någon gång haft men det får lösa sig helt enkelt. Go big or go home! Lite så känner jag och de jag vill tacka för inspiration till detta är Josefin Dahlberg och Vanja Wikström.
 
★ GÅ NER 30KG. Kan andra så kan jag också! Jag har lyckats med så mycket annat men nu är det fan på tiden att jag lyckas med det här. Det kom upp en bild i mitt instagram-flöde, en före/efter bild på en tjej i min ålder (@itrimcissi) som hade gått ner sin målvikt, 40kg, på lite mindre än 1 år. Och jag kände direkt motivationen till ett hälsosammare liv och min drömkropp! Får se hur går då jag pendlat upp och ner i vikt så länge jag kan minnas. Men nu jävlar, 2017 här kommer jag!

god jul

Tänkte bara önska er alla en God Jul såhär i efterhand. Vi hade en supermysig julafton hemma hos oss, vi saknade mormor o morfar som inte kunde komma. Jag hade gjort egna köttbullar och Janssons som var väldigt uppskattat. Dock glömdes cheesecaken bort i allt stohej, mer till oss! 
 
Nu sitter jag och knarkar i mig alvedon, nässpray och pepsi max i hopp om att bli bättre. Feber, huvudvärk och en näsa som inte fungerar är ingen rolig historia. Hoppas jag blir bättre till nyår. Nu blire en powernap. Puss så länge ♥

bedroom

Detta har jag funderat på att göra i evigheter sen vi flyttade. Blev så fint tycker jag. Skulle vilja måla väggen i fin mörkgrå ton, lite för vitt just nu. Dock så hyr vi bara så inga drastiska förändringar. Kan ju i och för sig måla över till vitt sen igen. Vi får se!
 
sängkappa, påslakan (ljusgrått) i linne, sammetskudde - h&m home
täcke och påslakan för dubbelsäng - ikea          sänglampa - vita eos mini
nattduksbord - city gross          handlotion och bodylotion - & other stories