plutten

Förra veckan var inte rolig för vår lilla familj. I början av september fick vi ta hem vår fina kattunge Tessan. I torsdags fick vi åka in till djurakuten vid Odenplan. Tyvärr började jag jobba senare så jag var tvungen att lämna Mattias själv där... Där röntgades hon och dom såg ett föremål i tunntarmen, så vidare till Kungens Kurva för att genomgå en större operation senare på kvällen. Vi fick hämta henne i lördagskväll.
 
Vår lilla plutt ♥ 

en lördagskväll i augusti

Under sommaren har det hänt mycket och allt har gått väldigt fort. Så jag tänkte lite smått publicera några bilder blandat med "nya" inlägg. Älskar ju att fotografera och dela med mig. Var ju bland annat i London med fina mamma i april, flyttade hemifrån i mitten av juli, började jobba på & other stories och fick äntligen hem vår älskade lilla kisse - Tessan. 

oops!

Kunde inte hålla mig. Trots att jag inte har fixat en ram till Guide to New York så åker tummen ur nu då båda ska ramas in snarast!
artilleriet - poster

got a new job

Känns lite overkligt, för bra för att vara sant liksom. Men nu är det så att & other stories är min nya arbetsplats och jag älskar det! Nya äventyr väntar och jag är beredd på allt. Kul med ny miljö och nya kollegor som är så fina ♥
 
Nu börjar verkligen alla höstplagg rulla in i butiken och här har ni en favoritoutfit som jag inte skulle tacka nej till.