five years


Vår dag i bilder! Den 30 september är en väldigt speciell dag, nämligen våran årsdag! Vi har haft det supermysigt hittills. Marknad uppe vid Sacre Coeur i söndags, shopping igår och idag har vi bara strosat runt vid Trocadero och Notre Dame. Imorgon får vi se vart vi hamnar. Nu blir det skumpa och film. Puss så länge!

weekly wanted // 40

knit  zara     //     leather boots   h&m     //     beanie   h&m     //     ruffled blouse   h&m
bracelet   & other stories     //     perfume   giorgio armani
 
Dessa godingar kommer jag försöka se till att få med mig hem härifrån. Hoppas allt är bra med er alla, här är det superfint väder och vi bara njuter av livet!

c'est la fucking vie

DRAR TILL PARIS PÅ SÖNDAG FÖR ATT FIRA 5 ÅR TILLSAMMANS MED MIN ANDRA HALVA ♥
 
I torsdags bokade vi en spontanare till Paris! Så jävla värt. Jag längtade tillbaka så otroligt mycket, älskade känslan av att vara i kärlekens stad. Vi har även en inplanerad London resa i början av december så vi tyckte till en början att vi inte behövde åka någonstans på vår 5 års dag (värsta jubileumet ju) men jag frågade Mattias om vi inte skulle boka nu ändå när det var så billigt - så det gjorde vi! Helt magiskt kommer det att bli. Vi kommer bo på ett hotell lite utanför men med Metron bara 10 meter från hotellet (rekommenderas när man bor i förorten). Med gratis wifi hoppas jag att jag kan uppdatera er med bilder varje dag! Puss så länge