hair care

hairbrush and tassels   /   h&m          shampoo and conditioner   /   lee stafford
 
Jag har varit blond och brunett ett antal gånger innan jag bestämde mig för att nu får det räcka. I våras färgade jag en mildare ombre kan man väl säga, liknande Doutzen Kroes ovan, så min naturliga hårfärg kan växa ut. När det kommer till hårvård köpte jag shampoo och balsam till blekt hår och jag märker verkligen skillnad. De rekomenderar att man kör på dessa varanan gång och har ett "normalt" shampoo och balsam emellan så håret får vila. 
0 kommentarer

silver

earings   & other stories   /   hoops and arrow earing   h&m   /   rings   h&m   /   necklace   bought in london
 
När det kommer till smycken föredrar jag enkla, nätta, lite fina smycken så som dessa på bilden. Jag är mer för halsband och armband än ringar. Det kan ju bero på att jag bär en vardagsring som jag fick i konfirmationspresent och min fina förlovningsring. De matchar inte så bra med andra ringar. Någon gång ibland när jag vill vara extra fin kanske lite fler ringar åker på. Halsbandet på bilden är faktiskt det som jag använder mest men jag kommer inte ihåg vad märket heter, bara att jag köpte det i en stor lokal vid Liverpool Street station. Får leta upp affären i december då Mattias och jag åker dit!
0 kommentarer

speachless

Som rubriken lyder så är jag mållös och vet inte vad jag ska skriva. Jag vill tillägna detta inlägg till Fanny Staaf som länkade min blogg, Julia som skrev så fint om min blogg och alla nya fina läsare som hittat hit! Så grymt roligt ♥ Sammanfattar min blogg med dessa bilder ur arkivet.
 
Följ mig gärna på instagram - @elinceciliaelvira och tumblr - elinceciliaelvira.tumblr.com
2 kommentarer