favorit appar

Dessa appar använder jag dagligen för att hitta inspiration och dela inspiration. Facebook används mer till att kommunicera med vänner. 
 
ÄLSKAR de här appar när när det kommer till redigering. Sjukt fina filter hittar du i Afterlight. Photoshop och Pixlr hjälper dig att utforma bilden/bilderna så som du vill och med Whitagram får du en schysst vit bakgrund istället för svart på Instagram.
 
Om ni inte skaffat Spotify Premium - gör det! Det kostar 99 sek i månaden och det är det verkligen värt. Genom SF appen reserverar jag alla mina bio besök och betalar sedan i en uthämtningsautomat eller i kassan. På youtube hittar jag allt från lärorika till roliga klipp. 
 
Brukar inte handla via apparna men de har bra funktioner och man hittar enkelt. Tråkigt på bussen? Sök på fina grejer i Etzy appen!
 
Jag har haft mycket användning för SAS och Hotels appar den senaste tiden. London Tube är en jätte bra app för den som vill hitta enkelt och snabbt via London's tunnelbanesystem.
 
Då jag inte har så bra mobil abonnemang (endast 1 GB surf) så tar det slut rätt fort om jag skulle sitta på bussen till och från jobbet och streama från tv3 och kanal5 men jag tipsar om de ändå eftersom apparna är bra uppbyggda och om jag hade mer surf hade jag garanterat använt dom mer. 
 
Är inte så stort fan av spel men dessa är svåra att tröttna på. Solitaire och Flight Control har jag haft sedan flera år men Two Dots är en ny favorit.
 
Res i STHLM, Swedbank och Google Translate använder jag i princip varje dag. Google Maps är sååå mycket bättre än "Kartor" som förljer med iPhonen. När jag vill föra över en film använder jag Remote Files. Soudhound kan man trycka igång om man är nyfiken på vad det är för låt som spelas på radion. I Characters finns det fina symboler som jag använder till Instagram inlägg. 
 
0 kommentarer