+++

Dessa böcker är helt fantastiska på sina egna vis. Livet efter dig läste jag i somras och jag grät i 40 minuter efter jag läst ut den. Så mycket känslor och det kändes så verkligt, man började tänka på sina nära och kära. Helt klart en av det absolut bästa böckerna jag läst!
 
Femtio nyanser av honom - vart ska jag börja? Ser fram emot biopremiären som jag bokat upp med Jennifer. Men jag har inte allt för stora förväntningar. Om boken då - jo har läst serien två gånger efter varje jul. Så snart är det dags för en tredje gång. Läste ut den andra boken på 3 dagar. Ingen dyslexi här inte, haha. Funderar på att köpa böckerna på engelska också. Tänkte passa på när vi åker till London. Det är även mycket känslor i dessa böcker. Mycket psykologi, man lärde verkligen känna dessa karaktärer. 
 
En shopoholic serien är så värd att läsa. Det ar länge sedan nu och ändå har jag inte tagit mig tid att läsa den sista boken. Måste nog börja om från början för att komma in i berättelsen. Det blev ju en film på första boken men det var en riktig besvikelse tyvärr. 
1 kommentar
Cajsa

Åh, livet efter dig är så bra!

Svar: Ja, en bok man bara måste läsa! xx