magazines

 
Några favvo tidningar som jag verkligen älskar. Inredning: Plaza interiör, Sköna hem, Allt i hemmet och Leva o bo. Mode och skönhet: Elle, StyleBy och Vogue British. 

places i want to visit // usa

USA

Platser jag vill besöka är kommer nog bli en ny kategori! Mina resedrömmar helt enkelt. Till att börja med har vi USA som är min och Mattias största dröm. En enkel biljett till New York, roadtrip genom landet till Los Angeles. Det som alla andra vill göra. Men det är verkligen något som jag vill uppleva tillsammans med min andra halva. Så det är en ruta jag måste checka av innan jag dör.

skultuna

golden candle cups by skultuna
 
Fick dessa i julklapp förra året, marmorbrickan fick jag i namnsdagspresent av Mattias föräldrar. Årets önskelista kommer under nästa vecka. Imorgon jobbar jag 10 - 21.30 men jag har två inlägg inställda. Ni får ha en super helg, puss ♥

polaroid

 
POLAROID CAMERA      FUJI FILM
 
Är verkligen sugen på att skaffa mig en polaroid kamera från Fuji Film. Eller kanske önska mig i julklapp? Älskar färgerna och retrostuket på fotografierna. Ha den i väskan och knäppa lite "instagram-on-paper" bilder, haha. Få upp bilderna på en moodboard vore awsome!