and we're off to

 
Sitter på tåget ner till Göteborg just nu! Ska bli så mysigt med en liten weekend. Gå på stan i fint väder med solglasögonen på näsan. Kommer ta bilder i massor!
 
0 kommentarer

sunday afternoon

sunday's beautiful mess
 
Idag har jag drömt om en resa tillbaka till Paris, beundrat min fina MK plånbok jag fick i 20 årspresent. Bläddrat i favorit tidningar - StyleBy & ELLE och målat naglarna fina med Chanel's MAY "535". Tagit fram solglasögonen och skrivit lite framtida planer. 
Jobbar nästa vecka sen sticker pojkvännen och jag till Götebrorg för en romantisk weekend med mys, shopping och god hotellfrukost! Har inte varit i Göteborg på hur många år som helst så vi vill hinna göra så mycket som möjligt. Kameran åker med och en guide utlovas. Nu blir det några avsnitt av Nashville och mys med min andra halva ♥
0 kommentarer

budget vs luxury

BUDGET - Depend, Mavala & IsaDora. Mavala är en favorit när det kommer till bas/topp lack. IsaDora har väldigt många färgalternativ. Depend har många färger, bra priser samt liten behållare. 
 
MELLAN - Essie & OPI. Själv har jag inte använt OPI's nagellack men många vänner har rekommenderat dom. Essie är en nyfunnen favorit för vård av naglarna (använder mig av apricot oil). De andra lacken ska även hålla superbra.
 
LYX - Yves Saint Laurent & Chanel. Föredrar YSL pensel men Chanel's lack torkar supersnabbt! Plus att det är fina att ha framme.
0 kommentarer