det sista av mallorca

En liten blandning med fina kamera bilder samt några speciella mobilbilder. 

Det var allt jag hade att bjuda på i bildväg från Mallorca. Efter förlovningen blev det inte mycket fotograferande samtidigt som det regnande och vi spenderade tiden på hotellrummet. I veckan kommer en miniguide med tips och sevärdheter!
3 kommentarer

vans

vans   //   650 sek
 
Förra veckan var jag på ett personalevent på & other stories och passade på att köpa dessa. Fick även med mig några smycken, ett till par skor, några tröjor till basgarderoben och en blus. Snart blir det fler bilder från inköper och de sista bilderna från Mallorca + en liten guide!
2 kommentarer

greyscale

at work yesterday 
 
Skrev detta igår men tydligen så raderades allt, tråkigt! Tänkte bara göra en snabb uppdatering. Är hemma från Mallorca, som för övrigt var den vackraste plats jag någonsin befunnit mig på Så mycket att se, uppleva och ta in! Rekommenderar detta resmål starkt! En mini guide ska jag försöka få ihop angående boende, flyg, sevärdheter och annat smått och gott! Började jobba i tisdags fram till söndag då jag är ledig och ska gå på lägenhetsvisning, sååå spännande! Älskar den verkligen bara från vad jag sett på bilder. Så det ska bli riktigt kul och se den IRL. Hoppas ni alla har haft en fin fredag och att ni får en fortsatt trevlig helg 
 
**Ser ni något annorlunda med min vänsterhand, hihi?**
0 kommentarer