london

I fredags åkte vi alltså till London! Vi kom fram till hotellet vid tre, halv fyra så det blev lite sent. När vi öppnade dörren till vårat hotellrum så var det inte städat, sängen var obäddad och alla handdukar låg huller om buller på toaletten. Vi tog kort med iPhonen och visade personalen. Fick ett nytt rum och gratis hotellfrukot värt £7,95! Vi bytte om och gick till Westfield Stratford gallerian som låg bara några minuters promenad från hotellet. Bokade bio kl. 21.30 och såg Horrible Bosses 2, överraskade Mattias med första filmen på planet. Åt middag på Friday's och shoppade lite på bl.a. H&M och Primark. 
 
Lördagen var den dag vi behövde göra ALLT vi ville hinna med. Lite sovmorgon, väldigt god hotellfrukost och så vidare mot Camden Town. Handlade fina retro plåtskyltar (se bilden) och lite skönhetsprodukter på Superdrug. 
 
Vid lunchtid åkte vi till Oxford Street, handlade Fifty shades of Grey på engelska, några julklappar och fikade på Starbucks inne i en New Look butik. Letade efter en vinterjacka men hittade tyvärr ingen förrän hemma i Sverige på H&M, haha. Vi tog en buss mot Picadilly Circus, hoppade av och knäppte av några bilder. Tog en till buss och hoppade av vid Knightbridge precis utanför Harrods. Gick in och trånade efter några underbara väskdrömmar som Stella McCartney, Saint Laurent samt Céline....
 
Efter Harrods gick vi vidare till Hyde Park och Winter Wonderland! Så himla mysigt och väldigt, väldigt mycket folk. Men verkligen ett måste om man befinner sig i London under juletider! Spanish Churros med florsocker (jag dog lite), julmarknad, lotterier och spel. Det var som en roligare version av Gröna Lund i Stockholm med bergodalbanor och andra attraktioner. Vi åkte inget för det var så extremt kallt. 
0 kommentarer