vapiano

@elinceciliaelvira
 
Efter 1,5 veckas sängliggande med ont i kroppen, värk i huvudet och irriterande hals så fick fästmannen med mig ut idag. Vi åkte till Gamla stan, åt god pasta lunch på Vapiano. Förstår inte att folk har tid att stå i de där köerna under deras lunchrast... Sjukt! Första gången vi åt på restaurangen, vi blev överraskade över deras unika system. Det tog ett tag men gott var det! 
 
Imorgon jobbar jag mellan 10-19 och vi får se om jag klarar av dagen. Har haft huvudvärk och knaprat smärtstillande hela dagen. Nu ska jag dejta sängen. Puss!
 
0 kommentarer

wednesday

pineapple lamp   zara home          note books   h&m          iphone case   mbmj          bracelet   sophie by sophie          
necklace   h&m          diary 2014   zara home          the best magazine   styleby
 
Fick hem mitt efterlängtade skal idag som är så fint, love it!
 
Annars då? Jo, ligger i sängen och känner mig helt sänkt. Huvudvärk och mensvärk, för lite sömn + att det är svinkallt i mitt rum så imorse vaknade jag med halsont. Så jag var hemma igår, idag och imorgon är jag ledig. Länge sedan jag kände mig såhär. Inte kul...
0 kommentarer

kitchen

kitchen dreamin..
 
source: artilleriet.se + h&m       Alltså lite köksdrömmar, nu är det inte långt kvar till man flyttar hemifrån. (Förhoppningsvis!) Drömmen är ju en lägenhet med renoveringsbehov så vi får förvandla den till vår alldeles egna.
0 kommentarer