facial treatment

my daily facial treatments
 
The Body Shop har växt i mina ögon de senaste året. Då det har bra fungerande produkter men även ett bra system för medlemmar. Detta är mina senaste köp och måste säga att mina porer faktiskt blivit mindre och min feta hud blivit mattare. Behöver dock köpa till en toner från samma serie Seaweed för lite återfuktning. Har uppleft att huden blir lite för torr i vissa partier och flagnar, smörjer då in mig med Vitamin C Daily Moistureiser SPF 30 från samma märke. 
1 kommentar

happy easter

 
Ville bara önska er en GLAD PÅSK! 
 
0 kommentarer

mini roadtrip


Åkte till Tibro och Hjo i onsdags för att besöka ett par butiker. Åt god lunch på Kina restaurangen som Anne och jag åt på när vi var där sommaren 2012. 

Detta är alltså butiken i Tibro - Förr & Nu heter den! Besök den om ni har möjlighet. Väldigt prisvärt jämfört med Stockholm. Sen tittade vi in på Hem & Hobby i Hjo där jag blev lite besviken. Men nöjd ändå, haha. Inga bilder därifrån dock. 


Senare blev det födelsedagsmiddag på Anna Gretas i Jönköping. Väldigt mumsigt! 

Nu är vi på väg hem. Och imorgon är Påskafton! Vad tiden går fort. Förra året var vi uppe och åkte skidor över påsken. Känns som det var förra veckan!

0 kommentarer