beauty wants

nail cream     l'occitane          primer     smashbox          concealer    ysl          foundation     chanel          eyelash serum     loréal
 
Dessa skönhetsartiklar är något jag ska kolla in lite extra. En primer och ett ögonfransserum är ett måste. Känner för att börja med en budgetvariant och se om man får längre fransar. Mina torra och näst intill sprukna nagelband behöver lite återfuktning och vore kul att testa något nytt! Foundation och concealer är sånt jag redan har men vill gärna testa kvaliteten på dessa från Chanel och YSL. 

may

chanel               "535" may
 
Efter att ha provat mitt röda lotus rouge från chanel - som btw var väldigt bra kvalitet på! Med rätt under- och överlack håller lacket länge. Så jag inhandlade detta på Åhlens City här i  Stockholm och är mycket nöjd. Har på mig det nu under Paris trippen. 

bonjour!

 
 
Dag 1
Heeej! Vi har det så sjukt bra här i Paris. När vi landade tog vi tåget till Gare de Nord för att byta till tunnelbanan därifrån till Bobigny (utalas Bobini här). Det var väldigt svårt att hitta till hotellet. Ingen av oss hade tänkt på att skriva ut en karta på området. Till slut hittade vi rätt. Hotellet är precis nybyggd och de håller fortfarande på att inreda vissa rum. I vårt har vi hål för vägglampor - men inga lampor. Efter att ha tagit det lugnt ett tag samt bytt om då det var varmare än vi trott, flyttat in våra grejer i badrum och garderob, så skålade vi oss själva välkomna. Satte oss ner och skrev matlista och lite planering över hur de kommande dagarna ska se ut. Sen gick vi till ett lokalt centrum och kollade i lite butiker och handlade mat + nödvändigheter. Kollade sedan på "The Back-up Plan" med Jennifer Lopez och Alex O'loughlin (en av poliserna i nya favvo serien "Hawaii Five-0"). 
 
Nu ska vi faktiskt kolla på ett avsnitt av Hawaii Five-0. Puss så länge ♥