weekly wanted // 44

1// marble iphone case   tre     2// beautiful necklace   dogeared     3// poster    david ehrenstråhle     4// nail oil   essie   
5// coat   zara     6// mirror boxes   artilleriet     7// red wine glasses   iittala
 
Lite fina ting som står högt upp på listan just nu! Vinglasen ska jag skicka efter i sinom tid då jag har presentkort på royaldesign.se, postern från David Ehrenstråhle skulle passa bra med tanke på att jag har "My guide to Manhattan 2013" sedan innan. Kappan från Zara gillar jag starkt.

here we go again

pictures from july this year
 
Jag har bokat en resa ner till Spanien! Åker ensam ner till mormor och morfar för att hälsa på. Ska bli så mysigt! Zara och Primark är ett par av mina måsten när jag är där. Taxfree shopping kommer det nog också bli. Ser verkligen fram emot att rensa huvudet, planera lite, läsa en bra bok - ska nog ta och läsa om första delen ur Fifty shades of Grey triologin. Längtar iallafall extremt mycket!

Paris day 2 - Champs Élysées

 
När vi kommit ner från Eiffeltornet åkte vi till Triumbågen. Magisk utsikt! Gick sedan nerför Avenue des Champs Élysées som är en mäktig gata må jag säga. Blandat med lyx och budget. H&M, ZARA och Sephora var de butiker vi vågade ta oss in i, haha. Louis Vuitton hade grymma skyltfönster samt alla bilmärken med sina öppna stora lokaler och de senaste bilarna. 
 
Efter ett tag blev vi hungriga och letade efter restauranger på tvärgatorna. Hittade ett mysigt ställe - Charlie Birdy och beställde kött med bea. Riktigt gott! Vi åkte sedan hem och myste framför en film på datorn.