snickers

 
För någon vecka sedan gjorde mamma och jag dessa mumsbitar! Dessa har vi skurit upp i ca 2x2 cm då de är väldigt mäktiga. Hittade receptet här och utöver detta recept så finns det såå himla mycket gott á la LCHF på den bloggen. Bl.a. en kladdkaka som vi också brukar göra!
 
 
Snickers ca 50-60 st 
200 g mörk choklad 70%
1 dl ekologiskt osötad jordnötssmör (kolla innehållsförteckningen)
1 dl salta jordnötter

Smält chokladen över vattenbad. Värm jordnötssmöret tillsammans med jordnötterna (på svag värme). Häll upp hälften av chokladen på bakplåtspapper (jag hade en skärbräda under) och ställ in i frysen i ca 5-10 minuter. Bred sedan ut jordnötsröran ovanpå, in i frysen i 5-10 minuter och till slut toppar du med resterande choklad.

Låt stå i frysen i ca 5-10 minuter och skär sedan i rutor!

me, myself and i

the latest issue of elle with beautiful Rihanna on the cover
 
Tog en pluggdag hemma idag då jag verkligen behöver det helt enkelt. 15 dagar kvar till studenten, sista provet på måndag och studentskivan på tisdag nästa vecka. Längtar som bara den med andra ord! Hemmagjorda snickers blev det till mellanmål. Recept kommer upp här senare ikväll! 

color of summer

 
 
makeup purse and shades from h&m     watch by regal (ur & penn)     nail polish by isadora
 
Sminkväskan och nagellacken är nya. Min andra sminkväska är för stor när jag bara behöver mascara, solpuder, rouge, och penslar såhär på sommaren.
 
Vilken härlig dag! Åkte in till skolan för att ha min näst sista redovisning någonsin som gick super bra. Tog tuben till Kungsträdgården för att hylla våra svenska hjältar i ishockey. Fick ett par riktigt bra bilder som kommer upp här senare. Har även tagit kort på mina loppisfynd jag gjorde i helgen. Ha en fortsatt skön och solig måndag!