London - Portobello Road

Dag 2
Här har ni vår andra dag i London. I oktober hann inte Mattias och jag inte dit pga dålig planering. Dock hann vi med annat med hur som helst så kom jag dit denna gång och det var väldigt mysigt! Väldigt mycket vackra blommor i alla färger, husen ska vi inte tala om - såå fina! Det skulle vara som en dröm att få bo i ett sådant hus (kanske inte just där med tanke på alla turister) i ljusrosa eller mintgrönt. Den lilla tid som var kvar av dagen spenderades vid Oxford Street. Vi åkte tillbaka till hotellet efter en perfekt dag, ställde in allt på rummen och gick vidare till en thai restaurang för att äta. Maten var väldigt god även fast det var vegetariskt. Somnade sen mätt och belåten trots en stressig dag!

London - Westfield

sorry för en del kassa mobilbilder
Dag 1
Första stoppet i London var Westfield gallerian i Stratford. När jag och Mattias var i London i oktober förra året åkte vi till den andra Westfield gallerian som ligger vid Shepherd's Bush Market/Wood Lane. I Stratford finns även Victoria's Secret, Primark och Forever21. Jag shoppade loss på H&M, Forever21, Primark, Vans och Victoria's Secret. Vi åkte hem när de stängde kl. 21. Handlade lite chips och pepsi max och satte oss på hotellrummet och myste.

happy midsummer eve

bild från champagnefrukosten
 
Som många andra säger: "Bästa dagen i mitt liv!" På ett sätt var det såklart det men det finns och kommer upplevas många "bästa" dagar. I år är det hittills bästa dagen! På tisdag åker jag till London - bästa 19-års presenten, tisdag om två veckor åker jag till Spanien och hälsar på mormor och morfar i 2 veckor - bästa semestern i år. Det var en mäktig känsla att springa ut genom dörrarna och känna sig fri. Den känslan kommer nog tillbaka i höst då "alla andra" börjar skolan. Nu ska familjen börja röra sig mot vänner och god mat! 
 
Glad Midsommar!