+++

src          my tumblr page
0 kommentarer

cowprint

clutch          h&m trend
 
Jobbade som sagt i helgen och var bara tvungen att köpa denna snygging på Trend avdelningen. Kommer använda den flitigt då den är helt perfekt! Den är rätt stor så man kan få ner en hel del. Du hittar den på H&M's Trend avdelning för 299 sek. Den finns tyvärr inte på hemsidan än.
 
0 kommentarer

brownie cookies

 chocolate brownie cookies with peanut butter frosting (recipe from Donna Hay magazine)
 
Chocolate Brownie Cookies
• 350g  mörk choklad
• 40g  smör 
• 2  ägg
• 150g  socker 
• 1 tsk  vaniljsocker
• 35g  mjöl
 
- Ställ ugnen på 180° C. 
- Lägg 200g av chokladen i en skål tillsammans med smöret. Smält under vattenbad. Rör om under tiden, ta bort från plattan när allt har smält. Låt chokladen vila. 
- Blanda (med elvisp alt. kitchen aid eller liknande) ägg, socker och vaniljsocker i 15 minuter. Äggsmeten ska vara väldigt fluffig. 
- Använd exempelvis en slickepott för att vända/blanda i mjölet försiktigt i smeten för att bevara "fluggigheten". Hacka resten av chokladen (150g) till 5x5mm stora bitar. Blanda i den hackade chokladen och den smälta chokladen i äggsmeten. Låt sen den färdigblandade smeten stå i 10 minuter.
- Använd en tesked eller matsked för varje "klick" smet. Ha ca 4-5 cm avstånd mellan så att de inte smälter ihop.
- Alternativt garnera hälften av kakorna med hackad choklad.
- Grädda i ugnen i 8-10 minuter. Låt sedan svalna medan tillverkandet av frostingen. 
 
Peanut Butter Frosting
• 160g  florsocker
• 280g  jordnötsmör
• 80g  smör
• 1 tsk  vaniljsocker
• 80 ml  grädde
 
- Rekomendation: börja med att göra hälften av detta recept på frosting. Vi var tvugna att slänga nästan mer än hälften då det inte gick åt. Förstår verkligen inte uträkningen.
- Blanda florsocker, jordnötsmör, smör och vaniljsocker i en skål.
- När det är en slät smet: blanda i grädden.
 
- Bred ut önskad mängd frosting på kakorna - VIOLÁ!
 
Congrats, you've just made the best cookie you will ever taste in your life!
0 kommentarer