about me

OM MIG
Jag som driver denna blogg heter Elin Andersson. Jag är 22 år och uppvuxen på Färingsö, en bit utanför Stockholm. Jag läste Sam Ekonomi på gymnasiet där jag tog studenten 2013. Inredning, resor och fotografering är det jag brinner för. Samtidigt som jag älskar att vara kreativ.
 
Ett namn som dyker upp då och då i bloggen är Mattias. Han är min pojkvän sedan 30 september 2009 och vi har gått igenom mycket tillsammans. På Mallorca juni 2014 frågade han mig om jag ville bli hans för evigt♥ Han är det bästa som hänt mig, min andra halva, min prins, mitt allt. Mitt liv kretsar mycket kring fästman, vänner, bloggen, fotografi och samt min butik. Jag älskar sommaren, solbränd hy och mysiga kvällar med massa tända ljus.
 
LOCKHART LIVING & DESIGN
Hösten 2014 registrerade jag företag och senare i januari 2015 öppnade jag en webshop där jag säljer inredningsdetaljer. Ett år senare 25 februari 2016 öppnade jag en fysisk butik ute på Färingsö. Går gärna in på hemsidan för att läsa mer om hur du hittar till butiken samt öppettider! [WEBSHOPEN]
 
LAYOUT OCH DESIGN
Blogglayout, header och kodning har jag gjort själv. Jag använder mig av Photoshop CS5 Extended där jag skapar mina collage och redigerar mina bilder. 

KAMERAUTRUSTNING OCH FOTOGRAFI
Jag fotar alltid mina bilder själv om inget annat uppges. Alla foton i bloggen är tagna med min systemkamera, Canon EOS 550D (eller min iPhone 5). Till den har jag standardobjektivet som följer med: EF-S 18-55mm, och ett Telezoom/Macroobjektiv: Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro. Mitt nästa köp är ett Canon EF 50mm f/1.4 USM objektiv. 

Jag hoppas att detta gav en lite tydligare bild av mig, men om det är något ni undrar över, vare sig det gäller mig, bloggen eller något annat kan ni kontakta mig via mail (elin.andersson94@hotmail.com). Jag svarar även på alla kommentarer!
 
0 kommentarer