marc by marc jacobs

which color?
 
Detta är en försenad julklapp av pojkvännen. Men jag vet inte vilken färg jag vill ha. Måste nog gå och titta på dom i verkligheten. Men någon av dessa blir det iallafall. Dessa kommer som sagt från marc by marc jacobs och jag gillar allihopa så jag har haft svårt att bestämma mig. 

makeup s/s 2013


Denna vår och sommar är det naturliga looker med en gnutta sotning som gäller. Mina favoriter är helt klart Valentino med den mer neutrala vardagslooken med ljusskimrande ögonlock och ljusrosa läppar, lätt markerade bryn och en ljus rouge - sockersöt med andra ord. Sen fastnade jag också för Roberto Cavalli's sotning, markerade ögon med beige/brun/brons nyanser. Mjuka, ljusa sotningar och markerade ögon alltså!

flamingo

sweetshirt: H&M, 349 sek
 
Denna tröja är jag kär i och den måste inhandlas när den kommer i butik eller på webbshoppen. Hur snygg? Gillar trycket starkt! Perfekta tröjmodellen också. Längtar till sommaren! 

nail polish - 2/4

"708" - cool camel • "65" - smokey grey • "651" - silver sparkles • "191" - gothic black • "719" - forest
 
Här är då 5  lack till från IsaDora. I en mörkare skala. Forest är det senaste tillskottet. Har dock inte testat det på, får ta att göra det snart! Som sagt så rekommenderar jag verkligen IsaDoras nagellack. De kostar 69 sek och är ett bra bugdet alternativ till t.ex. Chanel eller YSL.