heart of gold

golden chain: H&M - divided black, 69.50 sek
 
Var inne på jobbet i tisdags och hittade den här av en slump. Hur perfekt? Det är inte gjort av plast utan är rätt tungt om halsen. BikBok sålde ett för en tid sedan som hade större öglor och var gjort i plast men jag föredrar nog detta. Väldigt prisvärt också! 
0 kommentarer

on my mind

shoes from zara, nail polish from chanel and shirt from net-a-porter

Åh, dessa skor! Kärlek vid första ögonkastet ♥ Men 1,395 sek var lite saftigt för dessa, det är dock äkta skinn men min plånbok skulle inte bli lite glad som jag ifall dessa följde med hem. Anyway - denna outfit saknar ju bara slitna, ljusa jeansshorts och lite sommarvärme! 
0 kommentarer

birthday gifts

 
Detta är alla superfina presenter som jag fick igår! Pengar, presentkort på Åhléns & iTunes, camoflage jacka, dödskalle sparbössor, fjärrutlösare + 2 till grejer till kameran, parfym, "Bodylicious" av Sofi Fahrman och Julia Fors, ett PT tillfälle med rådgivning m.m. och bäst av allt - en resa till LONDON i juni! Fick det av mamma som kombinerad studentpresent. Vi åker tillsammans med min gudmor och hennes dotter Therese och det ska bli så himla roligt! Tack för en fin födelsedag ♥
0 kommentarer