christmas gifts ★

 
 
 
Hoppas ni också hade en underbar julafton! Det var väldigt fina klappar som låg under granen i år! Presentkort, massa pengar, godis, fina vinglas, vardagsglas, Mac-mus, iPhone pouch från Acne Studios och ljuslyktor från Skultuna av älsklingen, en helårs prenumeration med StyleBy (bästa tidningen), smink och skönhetsprodukter, pysselsaker, en eltandborste, pyjamasbyxor, raggsockor + klippning och färgning av mormor och morfar som jag fick i Spanien när jag var där i mitten av november. Tusen tack till alla! 
 
Var som sagt inne i stan torsdags för att kika i alla butiker och göra av med lite julklappspengar. Hittade faktiskt en hel del fina ting! En ny dunjacka från Zara, en fin blus och tröja från BikBok, nagellack från IsaDora och lite prylar från Urban Outfitters. Köpte även fler rödvinsglas från Iittala och en berlock från Thomas Sabo. 
1 kommentar

zara sale


Rean på Zara började inatt kl. 00.00 men jag kommer åka in till stan för att kolla runt precis överallt i alla butiker och se om jag hittar något fint! 
Skynda fynda!
0 kommentarer

christmas day

 
Vi vaknade upp hemma hos Mattias där dagen fortsatte med jullunch och julklappsöppning. Ungefär kvart i fyra åkte vi vidare hem till mig och tittade på slutet av Kalle. Sedan ställde vi fram julgodis och julmust och förberedde oss för fler julklappar! Dagen blev väldigt lyckad som slutade med Fast and Furious 6.
0 kommentarer