London - del 3

Dag 3
Tredje dagen i London spenderades i en utav de två stora Westfield galleriorna. Jag trodde att vi besökte Europas största men tydligen inte. Den största ligger i Stratford City. Hur som helst så hade vi så himla ont i fötterna efter denna "lilla" utflykt. Herregud vad stort det var! Vi hade inte ens orken att kolla in "The Village", som det kallas, med de dyra butikerna. Vi hittade ett glasstånd eller vad man nu ska säga. Jag tog smakerna Chocolate Mint, White Chocolate Vanilla och Vanilla Chocolate Chip. Den vita choklad glassen smakade faktiskt vit choklad. Glassen var helt klart värd 3,25 pund! Vidare in i Apple butiken och kollade på iPhone 5 som inte vägde mycket. Det kändes som en plastleksak i jämförelse med iPhone 4. Runt 17 åkte vi till Pizza Hut och käkade först godaste salladen. Eller sallad och sallad. Det fanns mycket vid salladsbordet att välja mellan. Efter middagen åkte vi till Piccadilly Circus för att kolla in hur det såg ut på kvällen. Ja det var väl allt dag 3. Har några bilder från dag 4 att bjuda på också men det får bli någon dag i nästa vecka! 
0 kommentarer

Music

Nu var det ett tag sen.. Jag får skylla på en MASSA plugg, gos med pojkvänen, kvalitetstid med familj och mormor och morfar som hälsade på från Spanien + jobb. Hur som helst så kommer det vara lite stelt här men något inlägg kommer upp under veckan. NU - tillbaka till pluggandet + mina favorit låtar just nu!
 
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child
 
Rihanna - Diamonds
 
Ke$ha - Die Young
 
The Script feat. will.i.am - Hall of Fame
 
Calvin Harris feat. Example - We'll Be Coming Back  
 
0 kommentarer

Clara Hallencreutz

pictures 100x142 cm: 18 500 sek each

Dessa otroligt fina canvastavlorna skulle man gärna vilja ha hängades på väggen. Speciellt den första. Men 18 500 kronor var lite väl saftigt. Men drömma kan man ju alltid göra! Klicka här → Clara Hallencreutz för att komma till hennes hemsida där ni kan se alla hennes skapelser.
0 kommentarer