Torsdag 29 mars 2012

Idag har jag i princip bara sovit hela dagen. Bloggdesignen får jag ägna tid åt någon annan dag helt enkelt... Och mycket plugg har det heller inte blivit av. Ska försöka göra lite nu, är så himla pigg eftersom jag sovit dagen lång. Fast det i och för sig väldigt skönt och jag kände att jag behövde det så varför inte liksom?

Imorgon ska jag in till skolan. Skönt med kort dag - webbdesign och företagsekonomi. Sen så är det ju min och min andra halvas 2 och en halv årsdag imorgon. Så vi ska gå och se på bio och troligtvis äta en god middag ♥


Varför blir pojkvännen så bra på bild medan en själv ser ut som typ en valross, haha?

ZARA - S/S 2012

ZARA - S/S 2012

Zara's S/S 2012 kollektion innehåller ljusa färger och mönster vilket jag gillar väldigt mycket. Vill jättegärna lägga vantarna på halsbandet på den första bilden och jag älskar den sista bilden då vitt möter vitt.

 

Believe

Kollade igenom bloggen idag och upptäckte att text och bilder i inlägg flyttades till höger ju längre man scrollade ner. Så jag har försökt att fixa det men det har inte fungerat. Jag har dock kommit på ett annat sett och medan jag ändå håller på så kan jag ju göra lite justeringar i hela bloggen. Ska iallafall göra så gott jag kan men jag får se hur jag gör. Måste få gjort lite plugg imorgon också. Hur som helst så ska jag gå och lägga mig nu. Behöver sova ut. Natti natt ♥

Onsdag 28 mars 2012

I måndags gick jag ju hem ifrån skolan då jag mådde skit. Igår var jag hemma hela dagen, vilade + lite plugg. Idag mår jag som värst... Imorse åkte jag in till gymmet för att ha ledarledd idrottslektion. Mådde helt okej just då men när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade direkt. Vaknade inte förrän kanske 2 timmar sen. Skönt var det är sova samtidigt som jag mådde så jävla dåligt när jag vaknade. Jag har ont i hela kroppen men mest ont i nacken, huvudet och ryggen. Plus att jag har feber och mår illa. Så jag är inte alls på topp.

Nu ska jag lägga mig ner igen och kolla vidare på Glee avsnitt från igår!