Home sweet home

Nu är jag hemma efter nästan 3 veckors frånvaro. Som jag sagt tidigare så har jag inte haft tillgång till internet vilket jag inte hade räknat med. Vissa dagar har jag nästan blivit galen! Under dessa veckor har jag och bästis gjort allt för att ta körkort. Anne blev godkänd igår vilket jag inte blev. Blev så himla ledsen så jag måste göra om allting igen känns det som. Dessutom har jag fått mina jobbtider på H&M resten av sommaren. Och troligtvis måste jag "boka av" några dagar till att åka ner och köra upp igen. Aja, nu ska tänker jag inte mer på det. Det är som det är och tyvärr så kan man ju inte ändra på någonting.
Jag vill bara sitta framför datorn nu och fixa en massa inlägg!

Fredag 15 juni 2012

Jag kom nyss på att jag kan ju lägga över bilder från datorn till iPhonen och sedan kunna mobilblogga. Så det är det jag gör nu. Allt har gått bra än så länge, både med teorin som är jättesvår och körningen där det går bättre. Jag har inte heller varit så aktiv med kameran. Tog några bilder idag men det finns inte så mycket intressant att ta bilder på, haha. Sitter och kollar på Frankrike - Ukraina matchen just nu i väntan på att Sverige's match ska börja. Ni får ha det så bra så länge så ska jag fixa lite inlägg!

Måndag 11 juni 2012

Köp ALDRIG mobilt bredband från 3! Varning säger jag bara. Har ringt dit tre gånger och fått olika svar... Nu senaste gången sa dom att det varit och är fortfarande varning på en mast sedan 1 juni. Varför lagar man inte den då liksom? Aja, jag vet inte hur länge jag kommer ha detta tillfälliga internet men hoppas inte för mycket.

Vi kom ju ner hit igår och det regna och regna. Regnet fortsatte idag och kommer säkert göra det resten av veckan. Så himla tråkigt! På förmiddagen hade vi teorilektioner och på eftermiddagen körlektioner. Imorgon är det samma visa. Som sagt så vet jag inte hur det blir med eventuell uppdatering men jag är framme med kameran då och då och collage har jag på lager men vågar inte ladda upp något ifall allt "kraschar". Om inget annat funkar så får jag väl mobilblogga.

Ska ni se Sverige - Ukraina matchen ikväll då? Det ska jag iallafall. Heja Sverige!