Jobb, jobb, jobb

Anledningen till varför jag inte bloggat är för att ag inte har haft tid. Står just nu och slänger i mig frukost/lunch. Igår jobbade jag på H&M från 8.00-14.00 sen gick Mattias och jag på bio klockan 16. Vi såg på filmen This means war och den var riktigt bra. Sen klockan 9 imorse ringde dom och frågade om jag kunde tänka mig och komma in tidigare för dom hade ont om personal. Skulle egentligen börjat 18 men jag börjar istället 13 och jag ska ta bussen här ifrån halv tolv. Kommer inte komma hem förrän ca 23 ikväll så jag vet inte om jag bloggar då, vi får se! Puss så länge ♥
0 kommentarer

Birthday gifts

Jag har suttit och klippt och klistrat länge med dessa bilder och nu är jag klar. Alla presenter är med på bilden förutom pengar, armband + berlocker från Thomas Sabo, MacBook Pro och TV:n.
1 kommentar

Revenge + MacBook

Sitter just nu och ser på Revenge med mamma på min nya TV. Varför jag har varit så frånvarande är för att jag har spenderat väldigt mycket tid till att exprimentera med min MacBook. Men ärligt talat så måste jag nog säga att jag har lärt mig ganska fort. Vilket har underlättat. Jag saknar ju inte den gamla om jag säger så... Fast jag kommer inte använda MacBooken i skolan så jag måste använda skoldatorn (vi fick datorer från skolan när vi började 1:an) i skolan. Jag har dock Office på min MacBook så det är ju bra.
Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder + kolla klart på Revenge. Senare kommer det lite bilder på alla födelsedagspresenter jag fick i torsdags och fredags!

0 kommentarer