hej då 2012

 
Jag önskar er alla ett gott nytt år! Hoppas att ni får ett underbart 2013. Själv tar jag och många av mina vänner studenten vilket jag verkligen ser fram emot. Puss så hörs vi nästa år ♥
0 kommentarer

bring it on!

sports bras - H&M, 99 sek each • running shoes - nike, 1420 sek • running tights - H&M, 199 sek
sportband for iPhone 5 - dustinhome.se, 150 sek • water bottle - casall, 99 sek
 
Nästa år tror jag kommer bli MITT år. Skulle verkligen vilja ha dessa snygga sportkläder och tillbehör. Fick ett par löpartights förra julen av pappa. De är lite tjockare än dessa på bilden så de passar perfekt nu på vintern men när våren närmar sig vore det skönt med ett par lite tunnare. Ett par riktigt bra löparskor skulle inte heller sitta fel. Sen skulle en ny vattenflaska och ett sportband till iPhonen vara bra!
1 kommentar

raspberry

lipstick glass decor - kosta boda, 399 sek
 
Denna skönhet fick jag av mamma i julklapp och jag är så himla nöjd! Den är från Kosta Boda ur serien "Make Up" som Åsa Jungnelius desagnat. Den står nu på nya byrån bredvid denna fin fina lampa från IKEA. Köpte även värmeljus och fler vita galgar.
 

 
Idag var pojkvännen och jag som sagt inne i stan. Vi tänkte först äta på Pizza Hut när vi gick förbi en Kina restaurang. Åh vad gott det var! Det var himla mycket folk men är det mellandagsrea så är det, eller hur? Trots all trängsel hittade jag en svart långkjol inne på ZARA, fina plastblommor inne på Lagerhaus, en tillfällig almanacka (tänkte köpa mig en riktigt fin i äkta läder när jag har råd), en tavla på Gallerix och så lite nödvändiga saker på Clas Ohlson. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för jobb men på söndag har jag sovmorgon då jag jobbar sent. Så nu ska jag borsta tänderna, ta bort sminket för att sen gosa ner mig under täcket och somna sött. Puss ♥
0 kommentarer