Power Walk

Runt halv elva började min mage flippa ur. Fy va ont jag hade alltså! Jäkla mensvärk. Kände att jag behövde åka hem för jag var helt sänkt när jag väl kom hem. Tog värktabletter, la mig i soffan tillsammans med värmekudden och somnade. När jag vaknade hade jag världens energi. Kände för en PW helt enkelt och vilken oslagbar känsla man kände efteråt! Hoppas denna energi och vilja håller i sig länge nog tills man kommer in i en rutin då allt sitter och går på automatik. Puss så länge ♥
 
0 kommentarer

Autumn shoes 2012

Här är mina absoluta favoriter i höst! Ska leta efter ett par riktigt snygga boots - liknande de som är längst upp - i London. Sen är jag väldigt sugen på att skaffa mig ett par creepers, ett par Dr. Martens liknande skor. Sen har jag faktiskt beställt H&M's snygga cowboy boots för 399:-. Dock så kommer dom inte förrän i mitten av september, buhu! 
1 kommentar

Winter at H&M

 
Bilder från H&M's vinter kollektion. Jag har fått upp ögonen för kappan uppe till vänster och skulle vilja titta närmare på den glittriga sötsaken nere till höger. 
0 kommentarer